Pedagogisch/kinder- coaching

Als jarenlange ervaringsdeskundige in de kinderopvang heb ik veel kinderen mogen begeleiden en coachen naar een gelukkig en sociaal emotioneelveilige plek waar ze kunnen spelen en met vertrouwen vriendjes kunnen maken. Met liefdevolle aandacht en praktische tools zorg ik ervoor dat de pedagogische klimaat waarin kinderen opgevangen worden uitdagend en spelverrijkend is. Hierin speelt de omgeving een cruciale rol.

De pedagogische medewerkers hebben daar een unieke bijdrage in te leveren en kunnen met de juiste houding een werkwijze een bijzondere verrijking bieden. Als coach kan ik daar waar nodig is begeleiden en de juiste inzichten en kennis geven om datgene te bereiken wat nodig is om hieraan te kunnen voldoen.

Daarnaast ben ik ook in te zitten voor kinder-coaching ‘ 1 op 1’ . Een kind dat zich belemmerd en angstig voelt om zichzelf te zijn, kunnen bij mij terecht voor begeleiding en hulp om ze op weg te helpen naar een zelfverzekerde houding waarin ze zonder belemmeringen kunnen leren en ontdekken.

 

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen via het contactformulier