Naima Ait Sidi El Ghazi

Effortless Coaching is iemand in zijn of haar waarde te laten, iemand zelf de antwoorden te helpen vinden en daar toe middelen, vormen en vragen aan te reiken. Iemand is pas echt geholpen als hij zichzelf heeft geholpen.

Een van mijn kwaliteiten is co-actief coachen. Ik stel je vragen op het gebied van jouw overtuigingen, normen en waarden en help je zo op weg naar de antwoorden die in jouzelf schuilen. Ik hanteer een no-nonsense manier van coaching waarbij je kunt lachen en leren tegelijk.

Ik ben betrokken, empathisch, rustig, confronterend, eerlijk en zorgzaam mens. Ik ben vrolijk en heb een grote passie voor mijn werk en het welzijn van mensen. Daarnaast vraag ik door, kan ik goed luisteren, durf ik te confronteren en feedback te geven. Vooral het intuïtief luisteren is mijn grote kracht en ik voel situaties en mensen haarfijn aan. Mensen voelen zich op hun gemak bij mij en worden uitgenodigd om hun hart te luchten en dilemma’s te delen. Ik heb vaker gehoord   dat ik ‘’rake’’ vragen stellen en daar vlecht ik op een natuurlijke manier op door.

Ik geef niet zo maar op en ik werk altijd met respect!

De ontwikkeling van volwassenen en kinderen loopt als een rode draad door mijn leven. Na de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk en Pedagogisch coach voor volwassenen heb ik ook de opleiding als Effortless Coach  afgerond in November 2016.
Ik ben een gecertificeerd NOBCO (Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches) coach.

Ik woon in Amsterdam, daar heb ik ook mijn praktijk. Als jong getrouwde vrouw en moeder heb ik vele struggles beleefd die mij hadden gevormd tot een persoon die ik niet wilde zijn. Mijn natuurlijke staat werd belemmert door overtuigingen en patronen die ik jaren heb ontwikkeld. De succesmethoden van Effortless coaching die mij hebben geholpen om mijn belemmerende oude patronen te doorbreken zet ik in om jou te helpen op jouw pad!