Werkwijze

Mijn coaching aanpak heet ‘Effortless Coaching’ omdat alles wat we doen in het teken van de moeiteloosheid staat. Ik zoek samen met jou de weg terug naar het moeiteloze leven waarin alles weer op een natuurlijke manier verloopt. Ons lichaam, ons hele systeem, werkt constant naar ‘homeostasis’ toe, een evenwichtige gezonde situatie. Dit gaan we de ruimte geven en toelaten, we gaan ons ontdoen van alle overbodige mentale en fysieke ballast om vrij in het hier en nu te leven en je leven begint al snel op te klaren en moeiteloos te voelen! Je zult eerst nog wel dingen met wilskracht gaan leven, vanwege een opgebouwd verzet daartegen, maar het is de situatie waar je naartoe wilt en het is alle ‘moeite’ onderweg waard!

Moeiteloze Methodieken:

CranioRelease Massage, Hartcoherentie, The Work, The Journey ( innerlijke reis), PMA ( Progressive Mental Alignment) en Mind Eye Power( verwant aan EMDR)

Verkennende Sessie

We beginnen met een vrijblijvende en kosteloze verkennende sessie. Dat is mijn investering in jou! We maken heldere afspraken in een coachingsovereenkomst. Je gaat niet alleen een commitment aan met mij- maar vooral met jezelf! Effortless Coaching werkt op basis van een afgesproken tijdsinvestering voor jouw proces. Je betaalt een vast all-in tarief per maand. Dit betekent dat ik naast jouw 1 op 1 coachingssessies voor vragen bereikbaar ben via e-mail en telefoon.

Ik werk in korte,effectieve trajecten: veelal volstaan 3 maanden voor voldoende inzicht, energie, flow, verandering en levensverbetering.

Betalingen en vergoedingen

Voor aanvang van jouw coachingstraject ontvang je een coachingsovereenkomst en een gespecificeerde BTW-factuur. De begeleiding start na ondertekening van de coachingsovereenkomst en betaling van de (maand)factuur. Er zijn diverse mogelijkheden om (een gedeelte van) de kosten terug te krijgen, aan te raden is je vooraf te oriënteren: download hier de tips

Aard van de dienstverlening

Coaching kan niet gezien worden als ( vervanging van) psychologische, psychiatrische of medische hulp of therapie. indien je hulp zoekt bij een probleem van deze aard raadpleeg dan je huisarts voor een doorverwijzing naar een voor jou geschikte zorgverlener.

Gedragscode en Algemene Voorwaarden

Naima Ait Sidi El Ghazi- effortless Coaching werkt volgens de NOBCO Ethische Gedragscode ( Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches). Indien je een afspraak maakt ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Effortless Coaching is geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) onder nr 150903-VP-044A